Vår ledergruppe
Ekte mennesker inspirerer til stor påvirkning
Bjørn  Nicolaisen

Bjørn Nicolaisen

Styreformann og grunnlegger av Norwex

Norwex grunnlegger og styreleder Bjørn Nicolaisen grunnla Norwex i 1994, og er leder av selskapets Life Legacy Initiative. Han begynte sin karriere som advokat og jobbet med det norske Miljøverndepartementet og den norske riksadvokaten. I sitt yrke fikk han omfattende internasjonal erfaring og jobbet som tingrettsdommer i Norge. I 1988 grunnla Bjørn sitt eget advokatfirma, Nicolaisen advokatfirma, som ble det største advokatfirmaet i Norge. Advokatfirmaet spesialiserte seg på konkurs og forretningsjus. I 2007 slutter Bjørn som advokat for å forfølge sin lidenskap, som er å hjelpe andre med å oppnå sine drømmer gjennom Norwex. Han leder selskapet i arbeidet med å utforme sine grunnleggende verdier, misjon, mål, merkevarestrategi og visjon for fremtiden.

“Vi kommer alle til å etterlate oss en arv – både bra og dårlig. Det er våre handlinger som avgjør hvordan vi blir husket, og den påvirkningen vårt liv kommer til og ha på andre. Bare du kontrollerer hvilken arv du vil etterlat deg”

Judy  Letain

Judy Letain

Global Chief Executive Officer

Judy har 20-års erfaring innen økonomi og bedriftsledelse, og er daglig leder for Norwex Canada. Hun har jobbet i Norwex i mer enn åtte år, og er en engasjert leder som bygger sterke relasjoner på tvers av hele organisasjonen. Ved hjelp av sin kompetanse innen salg og drift når hun de strategiske målene. Med visjonen som utgangspunkt jobber hun for å bygge en god kultur i organisasjonen. Judy er lidenskapelig opptatt av å hjelpe enkeltpersoner med å oppnå drømmene sine, samtidig som de forbedrer sin livskvalitet.

“Våre konsulenter inspirerer meg hver dag, med deres engasjement for å gjøre en forskjell i den verden vi lever i og i livet til menneskene rundt dem. Sammen gjør vi en forskjell "

Elin  Lindberg

Elin Lindberg

Country Manager

Elin har vært ansatt i Norwex siden 1997 og har fått følge den fantastiske utviklingen i Norwex på nært hold. Hun har sin økonomiske utdannelse fra Handelshøyskolen BI,  og har hatt økonomisk ansvar for Norwex Norge i en årrekke. Hun er nå daglig leder for Norwex Norge.

“Det er en fantastisk reise man har fått ta del av, når man har fått følge Norwex fra starten i 1994. Norwex er for alle, og Norwex gir en mulighet til alle. For at vi skal ha en miljøtrygg framtid er det dessuten vesentlig at alle forstår hvor viktig det er å redusere bruken av kjemikalier i våre hjem. For meg har Norwex blitt en livsstil, og jeg mener at Norwex bør få fast plass i alle hjem.”

Catharina  Vackholt

Catharina Vackholt

Managing Director, Skandinavia

Catharina har i de siste 20 årene jobbet for ulike store selskaper med direktesalg til forbrukere og forhandlere over hele Norden. Med lang erfaring fra salg og markedsføring har Catharina nå ansvar for de nordiske landene på vegne av Norwex. Det å bidra til et renere miljø og redusere kjemikalier i hjemmene våre, ligger Catharinas hjerte nært. Hun er stolt av å jobbe aktivt med dette i sin rolle som ansvarlig for det skandinaviske markedet.

“Norwex erbjuder en konkret och enkel lösning för människor att skapa en trygg och kemikaliefri zon I hemmet och en renare värld.”

Peter  Cartwright

Peter Cartwright

Styremedlem

Med 28 års global erfaring fra ledelse i direktesalgsselskaper, er Peter en nøkkelperson i den globale ledergruppen til Norwex. Han utvikler strategier for alle Norwex-markeder rundt om i verden. Han er dedikert i å dele Norwex sin visjon med hele verden, og i å gi konsulentene den kunnskap de trenger for å skape sin egen arv. Peter fører Norwex på veien videre for å kunne inspirere framtidige generasjoner.

“Det er spennende å se Norwex vokse over hele verden. Folk overalt ser etter gode løsninger for de helse- og miljømessige utfordringene vi star ovenfor.Og Norwex lover å levere dem løsningene”

Debbie  Bolton

Debbie Bolton

Global Chief Sales Officer

Etter at Gerd Doroshuk introduserte Debbie for den utrolige effekten mikrofiber har, brakte hun i 1999 både den lille røden kluten og Norwex til Nord-Amerika. Hun leder nå det globale salget i Norwex. I 2008 vant hun «Ernst & Young Entrepreneur of the Year» prisen for «Business to Consumer Division” i den Canadiske prærieregionen. Hun er lidenskapelig opptatt av å hjelpe mennesker med å oppnå sin drøm, og skape suksess, gjennom entreprenørskap. Med 34 års erfaring fra direktesalg er Debbie dedikert til å hjelpe konsulenter med å utvikle seg, både personlig og profesjonelt, ved å dele Norwex sitt budskap om å gjøre verden til et bedre og sunnere sted og leve.

«For meg handler ikke arven vår om hvor langt vi har kommet… men hvor langt vi kan komme.
I Norwex er vi optimister! Vi har troen på en lysere fremtid, og vi vet at sammen kan vi oppnå de utroligste ting.»

Amy  Cadora

Amy Cadora

Global Chief Marketing Officer

Amy er ansvarlig for markedsføringen i Norwex, som inkluderer PR, media, merkevare og produktutvalg. Mange av produktene hun har laget for direktesalg innen organisk og naturlig produktindustri, har vært vist på Oprah’s O list. Hun startet websiden Norwex Movement i 2013 og driver en blogg for å sette søkelys på saker relatert til å redusere kjemikalier i miljøet, bærekraftighet, resirkulasjon og sunn livsstil.

“Som mor, ønsker jeg “å beskytte mine  barn mot skadelige virkninger av kjemikalier, og å gi dem et lysere bilde av fremtiden. … En fremtid hvor kjemikalier vil bli testet for hvor trygge de er før de blir tatt bruk. Og en verden hvor forbrukere viser med sine kjøp at de ønsker renere, sunnere utvalg.“

Amelia  Spolec

Amelia Spolec

Global Chief Information Officer

Med over 20 års erfaring fra informasjonsteknologi, er Amelia en ekspert på digital effektivitet. Hennes vide bakgrunn i å støtte feltet har gitt en god kunnskap om hvordan teknologi kan løfte og støtte virksomheten til ledere, team og kunder. Hun har en lang rekke vellykkede prosjekter bak seg i Norwex. Dette inkluderer design av systemer som karriereplanen, som utbetaler konsulentenes provisjon, og å lage brukervennlige websider og apper.

“Man må jobbe i team for å levere de beste resultatene. Norwex leverer en utmerket service, så du kan være sikker på at våre systemer vil støtte din virksomhet, og at vi er med deg hvert steg på veien.”

Vår globale visjon

  Å forbedre livskvaliteten ved å radikalt redusere bruken av kjemikalier i våre hjem.

Hvilke spor vil du etterlate deg?

Norwex kan hjelpe deg og skape en lysere fremtid for deg, din familie og planeten vår.